
Kyllingsalat med middelhavsinspirert grønnsaker og feta-vingårdssaus
oppskrift på en frisk og smakfull kyllingsalat med middelhavsdrikker og feta vinaigrette. perfekt for sommermåltidet eller sunn hverdagsmat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 forhåndskokte kyllingbryst, i terninger
- 1 pose (280 g) romaine-hjerter
- 1 engelsk agurk, skivet
- 1 kopp hakkede kalamataoliven
- 1/2 middels rød løk, i terninger
- 1/2 kopp rødvinsvinaigrette
- 1 teskje gresk krydderblanding (anbefalt: Spice Islands)
- 1/2 kopp smuldret fetaost, pluss ekstra til pynt
- 3 Roma-tomater, skivet, til pynt
Fremgangsmåte
- 1I en bolle stor nok til å blande salat, tilsett terningkastet kyllingbryst.
- 2Hakk romanosalat og legg det i salatbollen. Bland inn agurk, oliven og rød løk, og sett til side.
- 3I en lukket glasskrukke eller beholder med lokk, bland rødvinsvinaigrette, gresk krydderblanding og smuldret fetaost. Lukk lokket og rist kraftig.
- 4Hell dressingen over salaten og vend forsiktig for å blande. Fordel salaten på kalde salatfat og pynt med ekstra smuldret fetaost og skivede tomater.



