Blåbær- og ristet pekannøttsalat

Blåbær- og ristet pekannøttsalat

oppskrift på en frisk og smakfull blåbær- og ristet pekansalat, perfekt for sommermåltidet. enkel å lage og full av næring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp pekannøtter, delt i to
  • 2. 2 spiseskjeer smør, smeltet
  • 3. 1 kopp ferske blåbær
  • 4. 5 kopper ferske spinatblader eller grønne blader, skylt og tørket
  • 5. 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 6. 3 spiseskjeer god kvalitets balsamicoeddik

Fremgangsmåte

  1. 11. Dekk pecannøttene med smeltet smør og rist dem i en forvarmet ovn på 350 grader i omtrent 15 minutter. La dem avkjøle. I en stor bolle, vend pecannøttene, ferske blåbær og spinat.
  2. 22. For å lage vinaigrette, visp sammen olivenolje og balsamicoeddik.
  3. 33. Drypp salaten med vinaigretten og server umiddelbart.