
Blåbær- og ristet pekannøttsalat
oppskrift på en frisk og smakfull blåbær- og ristet pekansalat, perfekt for sommermåltidet. enkel å lage og full av næring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp pekannøtter, delt i to
- 2. 2 spiseskjeer smør, smeltet
- 3. 1 kopp ferske blåbær
- 4. 5 kopper ferske spinatblader eller grønne blader, skylt og tørket
- 5. 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 6. 3 spiseskjeer god kvalitets balsamicoeddik
Fremgangsmåte
- 11. Dekk pecannøttene med smeltet smør og rist dem i en forvarmet ovn på 350 grader i omtrent 15 minutter. La dem avkjøle. I en stor bolle, vend pecannøttene, ferske blåbær og spinat.
- 22. For å lage vinaigrette, visp sammen olivenolje og balsamicoeddik.
- 33. Drypp salaten med vinaigretten og server umiddelbart.