Wancheese Fisherman's Risotto

Wancheese Fisherman's Risotto

Lær hvordan du lager en deilig wancheese fisherman's risotto med en enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 spiseskje olivenolje
  • 2 unser hakket bacon
  • 8 mellomstore, skrelte og rensede reker
  • 6 mellomstore sjøscallops
  • 14 unser ferdigkokt al dente risotto
  • 6 væskeons kyllingkraft
  • 2 unser jumbo hummerkjøtt eller ryggfinne
  • 1 kopp hakkede Roma-tomater
  • 1/2 kopp mais
  • 2 unser babyspinat
  • 1 teskje kosher-salt
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 2 unser revet Parmesan
  • 2 spiseskjeer smør

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Sett en middels stor kjele over middels høy varme. Når pannen er varm, tilsett olivenolje og bacon. Surr i 30 sekunder, og tilsett deretter reker og kamskjell. Rør for å unngå at det setter seg fast, og kok i 1 ½ til 2 minutter. Tilsett risotto, kyllingkraft, krabbekjøtt, tomater, mais, spinat, salt og pepper. Rør forsiktig sammen, helst med en tresleiv. Nå senker du varmen til middels lav, og koker til kraften har kokt inn, omtrent 2 minutter. Tilsett ost og smør, og rør i 1 minutt. Server i en pastaskål.