Grillede spareribs

Grillede spareribs

Lær hvordan du lager perfekte barbecued ribs med vår enkle oppskrift. Perfekt for sommergrilling eller helgefeiring. Enkel å følge og smaker fantastisk!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 10 pund røkte skinkebein
  • 5 pund ferske skinkebein
  • 2 små stykker storfekoteletter
  • 1 stykke svinekjøtt med spareribs
  • 1 til 2 stykker babyback ribs
  • 2 gallon med varm skinkebonebuljong
  • 2 store løk, skrellet og delt i fire
  • 2 ristede kanelstenger
  • 4 hvitløksfedd delt i to
  • 4 serranoserpper, delt
  • 1 jalapeñopeber, delt
  • Salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser ham hocks i en stor nok kjele til å romme dem, med 4 tommers plass øverst i kjelen. Dekk med kaldt vann. Kok opp og la det småkoke over middels varme. Skum av all skum som dannes på toppen. Reduser varmen til lav og la det småkoke, av og til å fjerne skum, i 8 til 10 timer. Sil kraften forsiktig, ettersom kjøttet fra hockene vil falle av benet. Sett til side kjøttet fra hockene til andre bruk.
  2. 2Bruk en skrellekniv til å fjerne den sølvaktige hinnene på innsiden av ribbeina. Kok opp ham hock-kraften, grønnsakene og kanelstengene over middels lav varme. Tilsett storfe- og svineribbe og la det småkoke i 20 minutter. Tilsett spareribs og babyback ribs, og la det småkoke i ytterligere 45 minutter til 1 time, eller til ribbeina er veldig møre. Fjern forsiktig ribbeina fra kraften og krydre dem på begge sider med salt og pepper mens de er varme. Spar kraften til å redusere til barbecuesaus til andre formål. Når ribbeina har blitt romtempererte, pensle dem med din favorittbarbecuesaus. Oppbevar i kjøleskapet til det er tid for grilling. Forvarm ovnen til 400 grader eller tenn opp kullgrillen. Stek ribbeina, pensle av og til, til kjøttet er varmt og faller av benet.