Hello Fresh Mobile Banner
Ildfulle farfaller

Ildfulle farfaller

Lær hvordan du lager en smakfull og krydret farfalle pasta med en ildfull vri. En enkel oppskrift perfekt for deg som elsker sterk mat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund farfalle (sløyfeformet) pasta
  • 2. 1 spiseskje olivenolje
  • 3. 1 løk, skivet i tynne skiver
  • 4. 2 stk. grønne, røde og gule paprika, tynne skiver
  • 5. 2 store hvitløksfedd, finhakket
  • 6. 1 spiseskje finhakket fersk oregano, eller 1 teskje tørket oregano, smuldret
  • 7. 1/2 teskje sitronpepper
  • 8. 1 laurbærblad
  • 9. 1/4 teskje rød pepperflak, eller etter smak
  • 10. Salt, etter smak
  • 11. 1 kyllingbuljongterning, smuldret
  • 12. Ferskrevet Parmesanost
  • 13. Italiensk brød

Fremgangsmåte

  1. 11. Fyll en stor kjele eller gryte med vann og kok opp over moderat høy varme. Tilsett salt og farfalle, og kok pastaen i henhold til pakkens anvisninger.
  2. 22. I mellomtiden, varm opp oljen i en stor non-stick stekepanne over moderat høy varme til den er varm. Tilsett løken og kok, rør av og til, i 5 minutter. Tilsett paprika, hvitløk, oregano, sitronpepper, laurbærblad, tørkede rød pepperflak og salt, og kok blandingen under omrøring i ytterligere 5 minutter. Tilsett 1 1/2 til 2 kopper varmt vann fra pastavannet og buljongterningen i løk- og paprika-blandingen, og la sausen småkoke under omrøring av og til i 8 til 10 minutter, eller til sausen er smakfull. Kast laurbærbladet.
  3. 33. Sil av pastaen og overfør den til en stor bolle. Tilsett sausen og vend godt sammen. Server med nyrevet Parmesan og crusty italiensk brød.