
Couscous
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull couscous med vår trinnvise oppskrift. Perfekt som hovedrett eller tilbehør, rask og enkel å lage.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/2 til 2 kopper couscous
- 1 1/2 til 2 kopper kyllingkraft eller vann
- 3 spiseskjeer smør
- Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Legg couscousen i en glass- eller keramisk blandeskål.
- 2I en middels stor kjele, kok opp kyllingkraft eller vann og smør. Hell det over couscousen, og dekk blandeskålen med plastfolie eller aluminiumsfolie. Sett til side og la det stå i 5 minutter. Rør opp med en gaffel, tilsett deretter smør, salt og pepper etter smak, og la det stå mens smøret smelter. Serveres varm med marokkansk kylling, hvis ønskelig.