
Tre-ingrediens ertersuppe
en enkel og smakfull oppskrift på ertepure med kun tre ingredienser. perfekt for en rask og sunn forrett eller lunsj.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. Én pose på 16 unser frosne erter (babyer)
- 2. 1/4 kopp olivenolje
- 3. 3/4 teskje salt, pluss etter smak
- 4. 1/4 kopp mikrogrønt eller andre små bladgrønnsaker eller urter, til pynt, valgfritt
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp 2 kopper vann i en middels stor kjele. Skru ned varmen og tilsett de frosne ertene. Kok til de er møre, ca. 3 til 4 minutter.
- 22. Overfør ertene og kokevannet til en blender og kjør til en glatt puré, ca. 2 minutter.
- 33. Mens maskinen går, hell sakte i olivenoljen for å emulgere.
- 44. Bland inn saltet; smak til og tilsett mer salt om ønskelig.
- 55. Hell suppen over i skåler. Pynt med mikrogrønt hvis du har.