
Biffgryte
Lær hvordan du lager en deilig beef stew med saftig kjøtt og smakfulle grønnsaker. Perfekt for kalde dager og enkel middagsløsning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Olivenolje
- 2. 1 kopp løk, hakket i middels biter
- 3. 2 kopper gulrøtter, hakket
- 4. 1 kopp selleri, hakket
- 5. 6 hvitløksfedd, knust
- 6. 2 spiseskjeer maisstivelse
- 7. 2 kopper hakkede storfesteak-tomater
- 8. 1/2 teskje gurkemeie
- 9. 1/2 teskje rød pepperflak
- 10. 1 1/2 pund storfekjøtt, i terninger
- 11. 24 unser storfekraft
- 12. Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 11. I en stor gryte over middels høy varme, tilsett 4 spiseskjeer olivenolje. Tilsett løk, gulrøtter, selleri, hvitløk, maisstivelse, tomater, gurkemeie og rød pepperflak. Surr i 5 til 7 minutter.
- 22. Tilsett storfekjøtt og storfekraft. Krydre med salt og pepper etter smak. Senk varmen og la gryten småkoke i 1 time og 30 minutter. Rør av og til. Server varm.