
Pork Taquitos
Lær hvordan du lager deilige pork taquitos med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 ss olje
- 2. 1 kopp finhakket løk
- 3. 2 store hvitløksfedd, finhakket
- 4. Salt og pepper
- 5. 1 boks (ca. 450 g) hele tomater, most med væske
- 6. 1/3 kopp tomatpuré
- 7. 1 kopp kyllingkraft
- 8. 2 Poblano-chili, ristet, skrelt, frøet og hakket
- 9. Sukker etter smak
- 10. 3 kopper kokt, strimlet svinekjøtt
- 11. 8 dampede, ferske mais-tortillas
- 12. 1/2 pund revet hvit cheddarost
- 13. Korianderkvister etter smak
- 14. Rømme etter smak
- 15. Finhakket jalapeño etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Sett en kjele over middels varme og varm opp oljen til den er varm. Tilsett løk, hvitløk, salt og pepper, og kok under omrøring til løken er gjennomsiktig. Tilsett tomater, tomatpuré, buljong, chili og sukker. Kok opp sausen og la den småkoke under lokk i 15 minutter. Varm opp tortillalefser. I en bolle blander du svinekjøttet med nok av sausen til å lett dekke det. Fordel fyllet på tortillalefsene, topp med garnityr, og rull sammen.
- 22. Anbefalt vin: Gruet Brut, New Mexico