Hello Fresh Mobile Banner
Frokost i brød

Frokost i brød

lær hvordan du lager deilig frokost i brød med vår enkle oppskrift. perfekt start på dagen for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • Allsidig mel til utstøting
  • 1 ark frossen butterdeig (halvparten av en pakke på 17-18 gram), tint
  • 2 skiver bacon
  • 1 ½ kopp revet havartipølse
  • 3 spiseskjeer revet parmesanost
  • 4 store egg
  • Kosher-salt og nykvernet pepper
  • Hakket frisk gressløk til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius. Legg to bakepapirkledde stekeplater. På en lett melet overflate, kjevle ut butterdeigen til en 30 cm stor kvadrat, og del den deretter i 4 like store kvadrater. Brett forsiktig og klem kantene på hver kvadrat for å danne 4 runde tartskjell. Overfør til de forberedte stekeplatene og prikk over hele med en gaffel. Stek til de er gylne, 8 til 10 minutter.
  2. 2I mellomtiden, kok baconet i en middels stor stekepanne på middels varme, vend på det underveis, til det er sprøtt, 8 til 10 minutter. Overfør til kjøkkenpapir for å renne av, og smuldre det deretter.
  3. 3La tartskjellene avkjøle litt på stekeplatene. Hvis midten er veldig puffet opp, prikk med en gaffel for å slippe ut luft. Strø jevnt over havarti og parmesan. Lag en liten fordypning i osten i midten av hver tart og knekk et egg i hver; krydre med salt og pepper. Topp med baconet, og sett deretter tilbake i ovnen og stek til eggehvitene har stivnet, 10 til 15 minutter. Pynt med gressløk.
  4. 4Fotograf: Steve Giralt