
Chimichurri-saus
Lær hvordan du lager en autentisk chimichurri saus med denne enkle oppskriften. Perfekt til grillmat og kjøttretter. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 stor bunt fersk koriander, stilker fjernet
- 1/2 bunt fersk flatbladpersille, stilker fjernet
- 1 teskje malt spisskummen
- 1 teskje kosher salt
- 1/4 teskje cayennepepper
- 3 hvitløksfedd
- Saften av 3 lime
- 1/2 kopp olivenolje
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Fyll en blender eller food processor med koriander- og persillebladene. Tilsett spisskummen, salt, cayennepepper, hvitløk og limesaft. Sett på lokket, og fjern deretter midtstykket. Med blenderen på lav hastighet, drypp i olivenoljen. Kjør til det er most og litt glatt. Server med grillet biff eller annet kjøtt.