Chimichurri-saus

Chimichurri-saus

Lær hvordan du lager en autentisk chimichurri saus med denne enkle oppskriften. Perfekt til grillmat og kjøttretter. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 stor bunt fersk koriander, stilker fjernet
  • 1/2 bunt fersk flatbladpersille, stilker fjernet
  • 1 teskje malt spisskummen
  • 1 teskje kosher salt
  • 1/4 teskje cayennepepper
  • 3 hvitløksfedd
  • Saften av 3 lime
  • 1/2 kopp olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Fyll en blender eller food processor med koriander- og persillebladene. Tilsett spisskummen, salt, cayennepepper, hvitløk og limesaft. Sett på lokket, og fjern deretter midtstykket. Med blenderen på lav hastighet, drypp i olivenoljen. Kjør til det er most og litt glatt. Server med grillet biff eller annet kjøtt.