
Sørvestlig kjøttkake
Lær hvordan du lager en saftig southwestern kjøttkake med krydret smak. Perfekt for en smakfull middag som hele familien vil elske.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/3 kopp panko-rasp,
- 1/2 kopp melk,
- 1/4 kopp hakket fersk koriander,
- 1/4 kopp ketchup,
- 2 spiseskjeer barbecue-saus,
- 2 spiseskjeer Dijon-sennep,
- 1 spiseskje chilipulver,
- 1 teskje malt spisskummen,
- 1/2 teskje cayennepepper,
- 4 fedd hvitløk, finhakket,
- 4 grønne løk, tynne skiver,
- 2 store egg,
- 1 liten spansk løk, hakket,
- 1 liten rød paprika, hakket,
- 900 gram kjøttdeig av storfe
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Tilsett panko, melk, koriander, ketchup, barbecue-saus, Dijon-sennep, chilipulver, spisskummen, cayenne, hvitløk, grønn løk, egg, spansk løk og rød paprika i en stor bolle, og bland godt til alt er godt kombinert. Tilsett storfekjøttet og bland forsiktig inn, uten å overarbeide farsen. Legg kjøttblandingen i en brødform som er satt på et stekebrett med kant, og stek til den har en kjernetemperatur på 75 grader Celsius, ca. 60 til 75 minutter. La den hvile i 10 til 15 minutter før du skjærer i den. Server med moste røde poteter, grønn løk og rømme.