Sørvestlig kjøttkake

Sørvestlig kjøttkake

Lær hvordan du lager en saftig southwestern kjøttkake med krydret smak. Perfekt for en smakfull middag som hele familien vil elske.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/3 kopp panko-rasp,
  • 1/2 kopp melk,
  • 1/4 kopp hakket fersk koriander,
  • 1/4 kopp ketchup,
  • 2 spiseskjeer barbecue-saus,
  • 2 spiseskjeer Dijon-sennep,
  • 1 spiseskje chilipulver,
  • 1 teskje malt spisskummen,
  • 1/2 teskje cayennepepper,
  • 4 fedd hvitløk, finhakket,
  • 4 grønne løk, tynne skiver,
  • 2 store egg,
  • 1 liten spansk løk, hakket,
  • 1 liten rød paprika, hakket,
  • 900 gram kjøttdeig av storfe

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Tilsett panko, melk, koriander, ketchup, barbecue-saus, Dijon-sennep, chilipulver, spisskummen, cayenne, hvitløk, grønn løk, egg, spansk løk og rød paprika i en stor bolle, og bland godt til alt er godt kombinert. Tilsett storfekjøttet og bland forsiktig inn, uten å overarbeide farsen. Legg kjøttblandingen i en brødform som er satt på et stekebrett med kant, og stek til den har en kjernetemperatur på 75 grader Celsius, ca. 60 til 75 minutter. La den hvile i 10 til 15 minutter før du skjærer i den. Server med moste røde poteter, grønn løk og rømme.