
Chili-krustet rotisserie-primærribbe
Lær hvordan du lager en deilig chili rubbet rotisserie prime rib. Perfekt for festbordet med krydret smak og saftig kjøtt. En enkel oppskrift for alle kjøkken.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett
Ingredienser
- 1 hel benfri prime rib (12 til 15 pund)
- 2 kopper Creole krydderblanding
Fremgangsmåte
- 1Begynn med å rengjøre hele indrefileten grundig. Tørk den forsiktig av, og gni den godt inn på alle sider med creole-blandingen.
- 2La kjøttet hvile i minst 1 time.
- 3Plasser indrefileten på en elektrisk rotisserie på middels varme. Stek til en indre temperatur på 135 grader Fahrenheit, og fjern den deretter.
- 4La kjøttet hvile i minst 30 minutter før du skjærer i det.