Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlig quesadilla

Sørvestlig quesadilla

Lær hvordan du lager en deilig southwestern quesadilla med enkle steg. Perfekt for en rask lunsj eller middag, full av smak og krydder.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 12 stk. (10-tommers) mel tortillas
  • 900 gram kalkunpølse, oppskrift følger
  • 680 gram mozzarella, revet
  • 3/4 kopp ovnsbakte røde paprika, kuttet i 1/4-tommers lange strimler
  • 1 kopp basilikumpesto, oppskrift følger
  • 2/3 kopp kyllingkraft
  • 2 unser chipotle-chili i adobosaus
  • 900 gram karbonadedeig av kalkun
  • 1 ss tørket salvie
  • 1 ss tørket oregano
  • 1 ss malt spisskummen
  • 3 ss salt
  • 2 ss nykvernet svart pepper
  • 1 kopp ferske basilikumblader, godt pakket
  • 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 1/2 kopp pekannøtter eller pinjekjerner
  • 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 1 ss salt

Fremgangsmåte

  1. 1Arranger mel tortillas på et bord. Seks av tortillasene vil være toppene, og seks vil være bunnene. Strø jevnt ut kalkunpølsen på seks av bunn-tortillasene. Deretter, strø 4 til 5 unser mozzarellaost over kalkunpølsen. (Når quesadillasen koker, vil osten smelte og fungere som lim for å holde quesadillasen sammen.) Legg 5 eller 6 strimler av rød paprika over mozzarellaen og kalkunpølsen. Til slutt, smør et tynt lag med basilikumpesto på hver av de resterende seks mel-tortillasene og trykk dem godt sammen med bunn-tortillasen.
  2. 2Forvarm grillen til lav varme. Legg quesadillasene på grillen og kok til grillmerker er synlige og quesadillasen blir gyllenbrun, ca. 5 minutter. Innvendig skal den være varm, og osten skal være smeltet. Når koking er ferdig, fjern quesadillasen fra grillen, skjær den i 6 båter, og server med din favorittsalsa.
  3. 3Ha kyllingkraft og chipotle-chili med adobosaus i en blender, og kjør til det er jevnt, ca. 1 minutt. I en stor stekepanne over middels høy varme, begynn å koke kalkunpølsen. Tilsett deretter chipotle-chilien og kok til kjøttet er smuldrende og godt gjennomstekt, ca. 10 til 15 minutter. Mot slutten av kokingen, tilsett salvie, oregano, spisskummen, salt og pepper. La pølsen avkjøles før du skjever den over på tortillalefser.
  4. 4Ha basilikum og olivenolje i en food processor og kjør til det er jevnt. Deretter, tilsett pekannøttene, Parmesan og salt. Fortsett å kjøre til det er jevnt, og tilsett mer olivenolje om nødvendig for å oppnå en glatt konsistens.