
Kyllingstrips-wrap med søt sennep
oppskrift på deilige kyllingstrimler wraps med søt sennep, perfekt for en rask og smakfull lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 kyllingbryst
- 2. 1 egg
- 3. 2 spiseskjeer vann
- 4. 1/4 kopp hvetemel
- 5. 1 spiseskje fugleblanding (krydderblanding for fjærkre)
- 6. Salt og nykvernet svart pepper
- 7. 1 kopp panko brødsmuler
- 8. 4 fullkornstortillaer
- 9. 1/2 kopp revet Cheddarost
- 10. 1/4 hode iceberg-salat, revet
- 11. 1 sylteagurk, hakket
- 12. 1/4 kopp sterk brun sennep
- 13. 2 spiseskjeer majones
- 14. 1 spiseskje brunt sukker, pakket
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 3Skyll kyllingen og tørk den med papirhåndklær. Fjern kyllingbrystene fra beinet og kast skinnet. Skjær hvert bryst i 10 strimler.
- 4Visp egget og 2 spiseskjeer vann i en bolle og sett til side. Bland mel, krydderblanding for fjærfe og salt og pepper etter smak i en plastpose med lukking. Legg kyllingstrimlene i posen og rist godt slik at de blir dekket, og sett til side.
- 5Ha brødsmulene i en flat skål eller paiform. Ta kyllingstrimlene ut av posen og rist av overflødig mel. Dypp kyllingen i eggeblandingen, og vend deretter i panko-brødsmulene. Legg strimlene i ett lag på et bakepapirkledd stekebrett, med litt mellomrom mellom hver.
- 6Stek i 15 til 20 minutter, til kyllingen er gyllenbrun og gjennomstekt.
- 7For søt sennepssaus:
- 8I en liten bolle, bland sammen sennep, majones og brunt sukker. Rør til sukkeret er helt oppløst.
- 9Varm tortillalefsene i mikrobølgeovnen i 30 sekunder for å gjøre dem myke. Legg en tortilla flatt på en arbeidsflate. Plasser ca. 5 kyllingstrimler på tortillaen. Drypp over den søte sennepssausen og topp med ost, salat og sylteagurk. Rull sammen tortillaen og legg den på et serveringsfat. Gjenta med resten av ingrediensene og server.





