Hello Fresh Mobile Banner
Kremet brokkolisuppe

Kremet brokkolisuppe

Lag en kremet og smakfull brokkolisuppe med vår enkle oppskrift. Perfekt for kalde dager og sunn snacks. Rask å lage og full av næring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp hakket løk
  • 1 ss smør eller margarin
  • 1 ss mel
  • 3 1/2 kopper melk
  • 4 oz (halvparten av en 8 oz pakke) PHILADELPHIA Neufchatel-ost, i terninger
  • 1 pakke (8 oz) KRAFT revet Triple Cheddar-ost med et snev av PHILADELPHIA
  • 1 pakke (10 oz) frossen hakket brokkoli, kokt og avrent
  • 1/4 ts malt muskatnøtt
  • 1/8 ts pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Stek løk og rør inn smør i en middels stor kjele på middels høy varme i 3 til 5 minutter, eller til løken er sprø-myk. Visp inn melet til det er godt blandet.
  2. 2Tilsett melk; kok opp og rør på middels varme i 2 minutter, av og til. Rør inn Neufchâtel-osten; kok opp og rør i 2 til 3 minutter, eller til osten er smeltet.
  3. 3Rør inn de resterende ingrediensene; kok i 5 minutter, eller til det er gjennomvarmt, av og til.
  4. 4Størrelsesmessig porsjonering
  5. 5Du vet det er en spesiell anledning når du får nyte en porsjon av denne deilige suppen.
  6. 6Erstatt gjerne med
  7. 7Erstatt med frossen hakket spinat, frossne blomkålbuketter, hakket, eller frosne aspargesstenger, hakket, for brokkolien.
  8. 8Bruk mikrobølgeovnen din
  9. 9Mikrobølgeovn: Stek løk og smør i en 2-liters mikrobølgeovnsfast bolle på HIGH i 30 sekunder, eller til løken er sprø-myk. Rør inn melk. Mikrobølgeovn i 3 til 4 minutter, eller til det er gjennomvarmt, og rør hver 2. minutt. Rør inn kremost. Mikrobølgeovn i 4 til 6 minutter, eller til kremosten er smeltet, og rør hver 2. minutt. Rør inn de resterende ingrediensene. Mikrobølgeovn i 30 sekunder, eller til det er gjennomvarmt.