Bakte bønner i ildfast form

Bakte bønner i ildfast form

Lær hvordan du lager en smakfull baked bean casserole med en enkel oppskrift. Perfekt som hovedrett eller tilbehør, ferdig på under 1 time.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Koking spray
  • 1 ½ pund magert kjøttdeig av storfe
  • 1 lite løk, finhakket
  • 1 paprika, kjernet ut, frø fjernet, og finhakket
  • To 16-unse bokser med svine- og bønner
  • ½ kopp barbecue-saus
  • ½ kopp ketchup
  • 2 spiseskjeer krydret brunsennep
  • 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 1 spiseskje soyasaus
  • 4 spiseskjeer brunt sukker
  • 6 til 8 skiver bacon, kuttet i biter og kokt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Spray en ildfast form på 23 x 33 x 5 cm med matlagingsspray.
  3. 3I en stor kjele, brun kjøttdeigen, løk og paprika. Tilsett bønner, barbecuesaus, ketchup, sennep, Worcestershire-saus, soyasaus og brunt sukker i blandingen. La det småkoke i 5 minutter. Overfør blandingen til den forberedte ildfaste formen. Strø bacon over toppen av retten. Dekk formen med aluminiumsfolie og stek i 45 minutter. Fjern folien og stek i ytterligere 10 minutter. La retten hvile i 10 minutter før servering.