
Bakte bønner i ildfast form
Lær hvordan du lager en smakfull baked bean casserole med en enkel oppskrift. Perfekt som hovedrett eller tilbehør, ferdig på under 1 time.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Koking spray
- 1 ½ pund magert kjøttdeig av storfe
- 1 lite løk, finhakket
- 1 paprika, kjernet ut, frø fjernet, og finhakket
- To 16-unse bokser med svine- og bønner
- ½ kopp barbecue-saus
- ½ kopp ketchup
- 2 spiseskjeer krydret brunsennep
- 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 1 spiseskje soyasaus
- 4 spiseskjeer brunt sukker
- 6 til 8 skiver bacon, kuttet i biter og kokt
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Spray en ildfast form på 23 x 33 x 5 cm med matlagingsspray.
- 3I en stor kjele, brun kjøttdeigen, løk og paprika. Tilsett bønner, barbecuesaus, ketchup, sennep, Worcestershire-saus, soyasaus og brunt sukker i blandingen. La det småkoke i 5 minutter. Overfør blandingen til den forberedte ildfaste formen. Strø bacon over toppen av retten. Dekk formen med aluminiumsfolie og stek i 45 minutter. Fjern folien og stek i ytterligere 10 minutter. La retten hvile i 10 minutter før servering.