
Sizzende sørvestlige burgere
oppskrift på sizzling southwest burgere med krydrete smaker og saftig kjøtt. perfekt for en smakfull middag eller grillkveld.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1,0 pund kjøttdeig av storfe
- 1 pakke taco-krydderblanding (1,25 unser)
- 1/4 kopp hakket grønn paprika
- 1/2 kopp hakket løk
- 4 skiver pepperjack-ost
- 2 spiseskjeer salsa
- 2 spiseskjeer rømme
- 6 hamburgerbrød
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grillen til høy varme.
- 2I en stor bolle blander du sammen kjøttdeigen, tacokrydderet, paprika og løk med hendene. Form til 6 burgere.
- 3Lett olj grillristen. Stek burgerne i 5 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Legg hamburgerbrødene med snittflaten ned på grillen for å riste dem i løpet av det siste minuttet. Legg en skive ost på hver burger før du tar dem av grillen. Server burgerne på ristet brød, toppet med salsa og rømme.