
Jerk kyllingvinger
oppskrift på smakfulle jerk chicken wings med autentiske krydder. perfekt til grillen eller som snacks. enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 3 pund kyllingvinger (18 vinger), delt
- 2 toppede spiseskjeer jerk-krydder, Walker's Wood eller et annet merke
- 1/3 kopp mørk rom
Fremgangsmåte
- 1Plasser kyllingvingene i en stor bolle; kast tipsene. Tilsett jerk-krydderet og rom, og gni det inn i vingene med hendene. Dekk til og la det marinere over natten i kjøleskapet. Forvarm grillen. Legg vingene i ett lag på et stekebrett, plasser det 15–18 centimeter under grillen, og stek i omtrent 7 minutter på hver side, eller til vingene er gjennomstekte;