
Karibisk hvitløksaus
oppskrift på en smakfull caribbean hvitløksaus perfekt til grillmat og sjømat. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 12 hvitløksfedd, knust og finhakket
- 2. 1/2 teskje salt
- 3. 1 teskje malt pepper
- 4. 1 stor løk, tynne skiver
- 5. 1/2 teskje malt spisskummen
- 6. 1/2 kopp olivenolje
- 7. 1/4 kopp limesaft
- 8. 3/4 kopp appelsinjuice
Fremgangsmåte
- 1Med en tresleiv blander du hvitløk og salt sammen. I en kjele varmer du opp hvitløksblandingen, pepper, løk, spisskummen og olje. Surr på lav varme til løken er gjennomsiktig. Tilsett appelsinjuice og limesaft, og varm opp til det småkoker. Server over biter av kokt yucca.