
Downhome Barbecue Beef Short Ribs
Lær hvordan du lager deilige downhome barbecue beef short ribs med denne enkle oppskriften. Perfekt for helgen eller en spesiell anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 8 pund storfe short ribs, kuttet på tvers av benet
- 2 hvitløksfedd
- 1 laurbærblad
- 1 kopp brunt sennep
- 1/2 kopp rødvinseddik
- 1/3 kopp brunt sukker
- 2 spiseskjeer tomatpuré
- 1 teskje cayennepepper
- 3 spiseskjeer smør, smeltet
- 1 spiseskje melasse
- 3 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 1 spiseskje granulatløk
- 1 spiseskje granulat hvitløk
- Salt og pepper, etter smak
Fremgangsmåte
- 1Fyll en stor gryte med vann og kok opp. Tilsett ribbeina, hvitløksfedd og laurbærblad. Forkok ribbeina, dekket, i 45 minutter til 1 time, til de er møre nok til å løsne med en gaffel.
- 2I en middels stor kjele, bland alle ingrediensene. Hell 1 kopp av ribbevannet i blandingen. Kok opp over middels varme, rør av og til, i omtrent 15 minutter til sausen har tyknet og er gjennomvarm. Legg ribbeina i gryten, vend dem med tang slik at de blir godt dekket av sausen. Krydre med salt og pepper.
- 3Overfør ribbeina til en varm utendørsgrill, først med kjøttsiden ned, og stek i 8 til 10 minutter på hver side, pass på at de ikke brenner seg. Server med resten av sausen ved siden av.