Downhome Barbecue Beef Short Ribs

Downhome Barbecue Beef Short Ribs

Lær hvordan du lager deilige downhome barbecue beef short ribs med denne enkle oppskriften. Perfekt for helgen eller en spesiell anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 8 pund storfe short ribs, kuttet på tvers av benet
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 laurbærblad
  • 1 kopp brunt sennep
  • 1/2 kopp rødvinseddik
  • 1/3 kopp brunt sukker
  • 2 spiseskjeer tomatpuré
  • 1 teskje cayennepepper
  • 3 spiseskjeer smør, smeltet
  • 1 spiseskje melasse
  • 3 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 1 spiseskje granulatløk
  • 1 spiseskje granulat hvitløk
  • Salt og pepper, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Fyll en stor gryte med vann og kok opp. Tilsett ribbeina, hvitløksfedd og laurbærblad. Forkok ribbeina, dekket, i 45 minutter til 1 time, til de er møre nok til å løsne med en gaffel.
  2. 2I en middels stor kjele, bland alle ingrediensene. Hell 1 kopp av ribbevannet i blandingen. Kok opp over middels varme, rør av og til, i omtrent 15 minutter til sausen har tyknet og er gjennomvarm. Legg ribbeina i gryten, vend dem med tang slik at de blir godt dekket av sausen. Krydre med salt og pepper.
  3. 3Overfør ribbeina til en varm utendørsgrill, først med kjøttsiden ned, og stek i 8 til 10 minutter på hver side, pass på at de ikke brenner seg. Server med resten av sausen ved siden av.