Steak Involtini

Steak Involtini

Lær hvordan du lager deilig steak involtini med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull hovedrett som imponerer dine gjester.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp naturell brødsmuler
  • 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 3/4 kopp revet Parmesanost
  • 3/4 kopp revet mozzarellaost
  • 1/4 kopp olivenolje, pluss 1/4 kopp
  • 1/2 kopp hakkede ferske basilikablad
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 2 (225 gram) London broil-biffer, trimmet og banket til 1/8 tommers tykkelse
  • 1 (750 gram) glass marinara-saus
  • Spesialutstyr: 4 (10 cm) spyd

Fremgangsmåte

  1. 1Til paneringen: I en liten bolle, bland sammen brødsmuler og 1/4 kopp Parmesanost. Sett til side.
  2. 2Til fyllet: I en stor bolle, bland sammen 1/4 kopp Parmesanost, mozzarellaost, 1/4 kopp olivenolje, basilikum og hvitløk. Krydre med salt og pepper etter smak. Skjær kjøttstykkene i to på tvers og legg dem på en arbeidsflate. Fordel fyllet jevnt over kjøttstykkene. Rull sammen kjøttstykkene og fest med spyd.
  3. 3I en middels stor stekepanne, varm opp resten av olivenoljen (1/4 kopp) over middels varme. Rull kjøttstykkene i brødsmuleblandingen til de er dekket, og legg dem i pannen. Stek kjøttstykkene til de er brune på alle sider, ca. 6 til 8 minutter. Tilsett marinara-sausen i pannen. La sausen småkoke, og skrap opp de brune bitene som sitter fast i bunnen av pannen med en tresleiv. La det småkoke, og snu kjøttstykkene av og til, i 10 til 15 minutter for medium godt.
  4. 4Fjern spydet, legg kjøttstykkene på et skjærebrett og skjær dem i tynne skiver. Anrett kjøttskivene på tallerkener og server med marinara-sausen.