
Svinefilet med honning- og plommesaus
oppskrift på saftig svinefilet servert med en søt og syrlig honning- og plommesaus, perfekt for en smakfull middag
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 8 Granny Smith- epler, skåret i 1/4-tommers skiver
- 1 (1 1/2 pund) svinefilet
- 1 flaske honning- plommesaus
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Legg eplene i bunnen av en 13 x 9 tommers glassform. Legg svinenakken oppå eplene. Hell omtrent ½ kopp plommesaus over svinenakken og eplene. Kok til kjøttet har en innvendig temperatur på 125 grader Fahrenheit. Hell på mer saus, ca. ½ kopp, og kok til temperaturen er 135 grader Fahrenheit. Husk at kjøttet fortsetter å koke etter at du har tatt det ut av ovnen.