Cleveland fylte poteter

Cleveland fylte poteter

oppskrift på cleveland stuffed potatoes - smakfulle fylte poteter med deilige ingredienser, perfekt som hovedrett eller forrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 6 små russetpoteter (6 til 8 unser hver)
  • 1 spiseskje olivenolje
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 170 gram kielbasa, i terninger
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 4 kopper coleslaw-blanding
  • 2 spiseskje usaltet smør
  • 4 vårløk, hakket, 3 spiseskjeer av de skivede grønnsakene reservert til pynt
  • 2 kopper revet mozzarella
  • Omtrent 1/2 kopp barbecuesaus

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 2Prikk potetene, legg dem på et bakepapirkledd stekebrett og gni dem inn med olivenolje og et generøst dryss av salt og pepper. Stek til en liten kniv lett kan stikkes gjennom kjøttet, omtrent 1 time. La dem avkjøle litt.
  3. 3Legg kielbasaen i en stor stekepanne med vegetabilsk olje, og skru deretter opp varmen til middels. Kok, rør av og til, til fettet begynner å slippe, og pølsen er gyllen på noen steder, omtrent 5 minutter. Tilsett coleslaw-blandingen og rør til den akkurat begynner å visne, ca. 2 minutter. Overfør til en stor bolle.
  4. 4Del potetene i to på langs, og skrap ut innholdet, og la det være igjen en 0,5 cm tykk vegg av potet og skall slik at de holder formen. Tilsett potetinnholdet i bollen med kielbasa-blandingen og rør inn smør, vårløk, 1 kopp mozzarella, 1/4 kopp barbecue-saus og 1 teskje salt. Krydre med salt og pepper. Sett potetene på bakeplaten og fyll dem med fyllet. Strø resten av osten jevnt over toppen. Stek til osten er smeltet og toppene er brune på noen steder, ca. 20 minutter. Pensle med resten av barbecue-sausen, topp med de reserverte vårløkene og server umiddelbart.