Tilapia-pakker med koriander- og sitrongressmojo

Tilapia-pakker med koriander- og sitrongressmojo

oppskrift på deilige tilapia pockets fylt med frisk koriander- og sitrongressmojo, perfekt som forrett eller lett middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 5 (10 cm) sitronløkstenger, kun den hvite bulb-delen, roten kuttet av, ytterlag skrellet av og stilken banket lett med baksiden av en kniv, tynne skiver
  • 1 tettpakket kopp ferske korianderblader
  • 1/2 tettpakket kopp fersk mynte, pluss 2 spiseskjeer hakket, til pynt
  • 1 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 2 hvitløksfedd, skrelt
  • 2 jalapeños, delt i to, frø fjernet og grovhakket
  • 1 spiseskje paprika
  • 1 teskje salt
  • 2 spiseskjeer sherryeddik
  • 4 (225 gram) uten skinn, 3/4 til 1 tomme (2-2,5 cm) tykke tilapiafileter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen din til 175 grader Celsius.
  2. 2Legg sitrongress, alt unntatt 2 spiseskjeer av koriander, 1/2 kopp mynte, 1/2 kopp olje, hvitløk, jalapeños, paprika og salt i en food processor eller blender, og kjør til det er jevnt. Tilsett resten av oljen og eddiken, og kjør igjen til det er glatt. Legg fiskefiletene i en stor ildfast form, dekk med mojoen og vend dem slik at de blir godt dekket. Mariner fisken i opptil 1 time.
  3. 3Legg fire 40 cm lange stykker bakepapir på arbeidsflaten med den korte siden vendt mot deg. Brett hver av dem ned midten. Plasser en filet i midten av den nederste halvdelen av rektangelet, og hell omtrent 1/4 kopp av mojoen over hver filet. Strø over de resterende 2 spiseskjeene koriander. Brett den øverste halvdelen over fileten slik at kantene møtes. Klem godt sammen og brett kantene av bakepapiret rundt for å forsegle pakken, arbeid fra den ene enden til den andre. Legg pakkene på et stekebrett og stek i 9 til 10 minutter for 2 cm tykke fileter, eller opptil 12 minutter for 2,5 cm tykke fileter.
  4. 4Plasser fiskepakkene på et stort serveringsfat og åpne pakkene ved bordet. Server med saften fra pakkene, og dryss over hakket koriander og mynteblader.