
Creme de Menthe-sjokolader
Lær hvordan du lager krem de menthe bars med denne enkle oppskriften. Perfekt som søtt tilbehør eller smakfull dessert. Enkelt, raskt og godt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1 kopp hvitt sukker
- 1 kopp smør, myknet
- 4 egg
- 1 kopp hvetemel
- 1/2 teskje salt
- 1 (450 gram) boks sjokoladesirup
- 1 spiseskje vaniljeekstrakt
- 2 kopper melis
- 1/2 kopp smør, myknet
- 1/4 kopp creme de menthe-likør
- 1 kopp halv-søt sjokoladebiter
- 6 spiseskjeer smør
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm stor bakeform.
- 2Pisk det hvite sukkeret sammen med 1 kopp av smøret eller margarin til det blir lyst og luftig. Pisk inn eggene. Rør deretter inn melet, saltet, sjokoladesirupen og vaniljen. Bland til det er godt kombinert.
- 3Hell røren i den forberedte formen og stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 30 minutter. La avkjøle, deretter smør på Creme de Menthe-frosting. Sett i kjøleskapet til det har stivnet. Deretter fordeler du den smeltede sjokoladetoppingen over. La det stå til det har stivnet, og kutt deretter i barer.
- 4For å lage Creme de Menthe-frosting: Bland melis, 1/2 kopp smør eller margarin og Creme de Menthe til en jevn krem.
- 5For å lage den smeltede sjokoladetoppingen: Smelt sjokoladeknappene sammen med 6 spiseskjeer smør. Rør til det er glatt og jevnt, og fordel over den avkjølte fyllet.