Creme de Menthe-sjokolader

Creme de Menthe-sjokolader

Lær hvordan du lager krem de menthe bars med denne enkle oppskriften. Perfekt som søtt tilbehør eller smakfull dessert. Enkelt, raskt og godt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1 kopp hvitt sukker
  • 1 kopp smør, myknet
  • 4 egg
  • 1 kopp hvetemel
  • 1/2 teskje salt
  • 1 (450 gram) boks sjokoladesirup
  • 1 spiseskje vaniljeekstrakt
  • 2 kopper melis
  • 1/2 kopp smør, myknet
  • 1/4 kopp creme de menthe-likør
  • 1 kopp halv-søt sjokoladebiter
  • 6 spiseskjeer smør

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm stor bakeform.
  2. 2Pisk det hvite sukkeret sammen med 1 kopp av smøret eller margarin til det blir lyst og luftig. Pisk inn eggene. Rør deretter inn melet, saltet, sjokoladesirupen og vaniljen. Bland til det er godt kombinert.
  3. 3Hell røren i den forberedte formen og stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 30 minutter. La avkjøle, deretter smør på Creme de Menthe-frosting. Sett i kjøleskapet til det har stivnet. Deretter fordeler du den smeltede sjokoladetoppingen over. La det stå til det har stivnet, og kutt deretter i barer.
  4. 4For å lage Creme de Menthe-frosting: Bland melis, 1/2 kopp smør eller margarin og Creme de Menthe til en jevn krem.
  5. 5For å lage den smeltede sjokoladetoppingen: Smelt sjokoladeknappene sammen med 6 spiseskjeer smør. Rør til det er glatt og jevnt, og fordel over den avkjølte fyllet.