
Hjemmelaget yoghurt
Lær hvordan du lager din egen deilige og sunne yoghurt hjemme med enkel oppskrift og tips for perfekt resultat.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 4 kopper vann, delt
- 1 1/2 spiseskje naturell yoghurt med aktive kulturer
- 1 3/4 kopper tørr melkepulver
Fremgangsmåte
- 1Hell 2 kopper vann i en lukket, 1-liters beholder, og rør inn yoghurten til den er oppløst. Visp inn tørrmelk til det er godt blandet. Fyll opp med resten av vannet, og rør om. Lukk lokket, og sett beholderen på et varmt sted i 12 til 15 timer. Jeg bruker en gassovn (slått av), eller til og med en varmeteppe. Sett i kjøleskapet til det er avkjølt før servering.