
Collins Goulash
Lær hvordan du lager collins goulash med denne enkle oppskriften. Perfekt for en mettende og velsmakende hovedrett. Enkel å lage og perfekt til hervering.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pakke (16 unser) makaroni med runde rør
- 1 pund kjøttdeig av storfe
- 1 pakke (8 unser) kremost, myknet
- 2 bokser (10,75 unser) kondensert soppsuppe
- 1 kopp melk, eller etter behov
Fremgangsmåte
- 1Fyll en stor kjele med lettsaltet vann og kok opp over høy varme. Når vannet koker, rør inn makaroni, og la det koke opp igjen. Kok pastaen uten lokk, av og til omrøring, til den er mør og gjennomkokt, ca. 10 minutter. Sil av vannet i en sil som står i vasken.
- 2Stek kjøttdeigen i en stekepanne over middels varme, og del opp kjøttet etter hvert som det koker, til det er brunt og ikke lenger rosa. Sil av overflødig fett. Rør inn kremost til den er smeltet, og bland deretter inn soppsuppen til det er godt blandet. Rør inn melk, ca. 1/4 kopp av gangen, til blandingen har konsistens som en saus. Bland inn makaroni, la det småkoke, og server.