Langtidskokt barbecue-øl-biff

Langtidskokt barbecue-øl-biff

Oppdag hvordan du lager en møre og smakfull slow cooked barbecue beer beef. Perfekt for helgen eller spesielle anledninger. En enkel oppskrift for kjøttelskere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 500 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1 stor løk, hakket
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 kopp ketchup
  • 1/2 kopp øl
  • 1/2 kopp hvit eddik
  • 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 4 dråper flytende røksmak
  • 1/2 teskje salt
  • 1 teskje malt svart pepper
  • 1 1/2 teskje chilipulver
  • 1 teskje røkt paprika
  • 1 teskje tørket oregano
  • 1/2 kopp brunt sukker
  • 4 pund storfekjøtt av brisket
  • 2 teskjeer maisstivelse
  • 2 spiseskjeer vann
  • 16 potetbrød, eller etter behov

Fremgangsmåte

  1. 1Legg løk og hvitløk i en stor slow cooker. Hell i ketchup, øl, eddik, Worcestershire-saus og flytende røyk; sett til side. Bland salt, pepper, chilipulver, paprika, oregano og brunt sukker til en jevn blanding. Gni krydderblandingen godt inn i storfe-biffen. Legg biffen i slow cookeren. Strø resten av krydderblandingen over toppen.
  2. 2Dekk til, og kok på lav varme til storfe er lett å rive i stykker med to gafler, ca. 10 til 12 timer.
  3. 3Ta storfe ut av slow cookeren, og legg det i en stor bolle. Skum av fettet fra den gjenværende sausen i slow cookeren og kast det. Hell ca. 2 kopper av sausen fra slow cookeren i en kjele. La det småkoke på middels varme. Løs opp maisstivelsen i vannet, og rør det inn i den småkokende sausen. La det koke og røre i 5 til 10 minutter til sausen har tyknet. I mellomtiden, riv kjøttet i små biter med to gafler.
  4. 4Hell den tyknede sausen og resten av sausen fra slow cookeren i en blender, og fyll beholderen maks på halvfull. Hold lokket nede med et brettet kjøkkenhåndkle, og start forsiktig blenderen med noen raske pulser for å få opp farten før du lar den gå på full kraft for å pureere. Kjør i porsjoner til sausen er jevn, og hell den over i en ren kjele. Alternativt kan du bruke en stavmikser og pureere sausen direkte i slow cookeren.
  5. 5Rør den revne storfe og den pureerte sausen sammen i slow cookeren. Bruk tang for å servere storfe på potetbrødene.