Hello Fresh Mobile Banner
Biffgryte I

Biffgryte I

oppskrift på beef stew i, en smakfull og varmende rett perfekt for kalde dager. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 900 gram storfekjøtt i terninger til gryterett
  • 2 spiseskjeer hvetemel
  • 6 kopper vann
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 4 kopper terninger av poteter
  • 2 kopper hakkede gulrøtter
  • 1/2 teskje bruning saus
  • 2 teskjeer tørket rosmarin
  • 1 kopp ferske maiskorn
  • 1 kopp ferske grønne bønner, kuttet i 2,5 cm biter
  • 1/4 kopp instant ris

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olje i en stor gryte. Tilsett storfekjøtt og mel, og rør for å dekke kjøttet; la det brunes.
  2. 2Tilsett vann, salt og pepper. Varm opp til kokepunktet; skru ned varmen, og la det småkoke i 1 time.
  3. 3Rør inn poteter, gulrøtter (eller neper), brunesaus og rosmarin. La det småkoke i 1–2 timer.
  4. 4Tilsett mais, grønne bønner og ris; la det småkoke i ytterligere 30 minutter.