
Biffgryte I
oppskrift på beef stew i, en smakfull og varmende rett perfekt for kalde dager. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 900 gram storfekjøtt i terninger til gryterett
- 2 spiseskjeer hvetemel
- 6 kopper vann
- 1/2 teskje salt
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 4 kopper terninger av poteter
- 2 kopper hakkede gulrøtter
- 1/2 teskje bruning saus
- 2 teskjeer tørket rosmarin
- 1 kopp ferske maiskorn
- 1 kopp ferske grønne bønner, kuttet i 2,5 cm biter
- 1/4 kopp instant ris
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en stor gryte. Tilsett storfekjøtt og mel, og rør for å dekke kjøttet; la det brunes.
- 2Tilsett vann, salt og pepper. Varm opp til kokepunktet; skru ned varmen, og la det småkoke i 1 time.
- 3Rør inn poteter, gulrøtter (eller neper), brunesaus og rosmarin. La det småkoke i 1–2 timer.
- 4Tilsett mais, grønne bønner og ris; la det småkoke i ytterligere 30 minutter.