Rispapirruller

Rispapirruller

lær hvordan du lager deilige rice paper rolls med denne enkle oppskriften. perfekte forretter som er raske å lage og full av smak. ideell for sommeren!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. Soppøre- sopp -- julienne
  • Cellofan-nudler -- bløtlagt, skylt, tørket og kuttet i 1/2-tommers strimler
  • Thai-basilikum, koriander og gressløk, pakket og renset
  • Bønnespirer
  • Boston-salat -- strimlet
  • Sylteagurk og burdock -- julienne
  • 1/4 kopp nuoc mam
  • 1/4 kopp riseddik eller 2 ss limesaft
  • 2 ss sukker
  • 1 liten chili
  • 2 små knuste hvitløksfedd
  • Fersk limeblad og koriander
  • 1 ss fersk ingefær
  • Revet daikon eller gulrot
  • Rester av kylling -- i terninger
  • Bønne- eller glassnudler -- kuttet i samme størrelse

Fremgangsmåte

  1. 1For alle ruller, legg ingrediensene i rispapir og brett som en konvolutt.
  2. 2*Merk: Hvis én ark revner, bruk to!
  3. 3Taro-fyll: 1 pund taro-puré – dampet
  4. 43 spiseskjeer maisstivelse
  5. 51 spiseskje sukker
  6. 61/2 teskje salt
  7. 7Tunfiskrull: Blåfinnet tunfisk – kuttet i tynne rektangler
  8. 8Mango – skåret i rektangler
  9. 9Agurk – skåret i tynne skiver
  10. 10Cubanelle-pepper – ristet og kuttet i tynne rektangler
  11. 11Fersk fennikel – skåret i tynne skiver
  12. 12Fersk yuzu- og wasabisaus