
Rispapirruller
lær hvordan du lager deilige rice paper rolls med denne enkle oppskriften. perfekte forretter som er raske å lage og full av smak. ideell for sommeren!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. Soppøre- sopp -- julienne
- Cellofan-nudler -- bløtlagt, skylt, tørket og kuttet i 1/2-tommers strimler
- Thai-basilikum, koriander og gressløk, pakket og renset
- Bønnespirer
- Boston-salat -- strimlet
- Sylteagurk og burdock -- julienne
- 1/4 kopp nuoc mam
- 1/4 kopp riseddik eller 2 ss limesaft
- 2 ss sukker
- 1 liten chili
- 2 små knuste hvitløksfedd
- Fersk limeblad og koriander
- 1 ss fersk ingefær
- Revet daikon eller gulrot
- Rester av kylling -- i terninger
- Bønne- eller glassnudler -- kuttet i samme størrelse
Fremgangsmåte
- 1For alle ruller, legg ingrediensene i rispapir og brett som en konvolutt.
- 2*Merk: Hvis én ark revner, bruk to!
- 3Taro-fyll: 1 pund taro-puré – dampet
- 43 spiseskjeer maisstivelse
- 51 spiseskje sukker
- 61/2 teskje salt
- 7Tunfiskrull: Blåfinnet tunfisk – kuttet i tynne rektangler
- 8Mango – skåret i rektangler
- 9Agurk – skåret i tynne skiver
- 10Cubanelle-pepper – ristet og kuttet i tynne rektangler
- 11Fersk fennikel – skåret i tynne skiver
- 12Fersk yuzu- og wasabisaus