Langtidskokte meksikanske barbecue kyllingsandwicher

Langtidskokte meksikanske barbecue kyllingsandwicher

oppskrift på deilige mexicanske barbecue kyllingsandwicher laget i slow-cooker, perfekt for en smakfull og enkel middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 6 store, uten skinn og benfrie kyllinglår (ca. 900 gram)
  • Kosher-salt
  • 2 teskjeer malt spisskummen
  • 1 chipotle-chili i adobosaus, hakket, pluss 3 spiseskjeer saus fra boksen
  • 1 kopp hermetiske knuste, ildrøkte tomater
  • 1/2 middels løk, revet
  • 2/3 kopp ketchup
  • 3 spiseskjeer pluss 1 teskje lettbrunt sukker
  • 1/4 kopp eplesidereddik
  • 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 2 kopper strimlet rødkål
  • 2 reddiker, tynne skiver
  • 3 vårløk, tynne skiver
  • 1 avokado
  • 4 sesamboller til hamburger
  • 8 tynne skiver Monterey Jack-ost, ca. 115 gram

Fremgangsmåte

  1. 1Krydre kyllingen med salt og spisskummen; overfør den til en slow cooker på 6 til 8 liter. Tilsett chipotle og adobosaus, tomater og løk; vend det godt sammen. Dekk til og kok på lav varme i 6 timer.
  2. 2Fjern kyllingen fra gryten og sett den til side. Hell kokevæsken gjennom en fettseparator. Hell væsken over i en liten kjele, og la fettet bli igjen i koppen. (Alternativt kan du skumme av fettet med en skje.) Tilsett ketchup, 3 ss brunt sukker, 2 ss eplesidereddik og Worcestershire-sausen i kjelen. Kok opp, og skru deretter ned varmen og la det småkoke forsiktig til sausen er litt tykkere, i 3 til 5 minutter.
  3. 3I mellomtiden, visp sammen 2 ss vegetabilsk olje, resten av eplesidereddiken, og 1 ts brunt sukker i en stor bolle. Tilsett kål, reddiker, vårløk og ½ ts salt; vend det godt sammen. Sett til side.
  4. 4Varm opp de resterende 2 ss vegetabilsk olje i en stor non-stick stekepanne på høy varme. Tilsett kyllingen og kok, rør av og til og riv den opp med tenger eller en gaffel, til den er brunet og sprø i enkelte områder, i 3 til 5 minutter. Rør inn alt unntatt ½ kopp av sausen; smak til med salt.
  5. 5Forvarm grillen. Skjær avokadoen i skiver. Legg bunnen av brødet på et stekebrett; topp med kylling og ost. Grill til osten smelter, ca. 2 minutter. Topp med kålsalaten, avokado og toppen av brødet. Server med den resterende sausen.