
Bloody Mary-kaker, cayennepepper-smørkrem
oppskrift på spennende bloody mary cupcakes toppet med krydret cayenne pepper buttercream. perfekt for fest og helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 2 kopper kakehvetemel
- 2. 2 teskjeer bakepulver
- 3. 1/2 teskje salt
- 4. 1/2 teskje malt svart pepper
- 5. 1/4 teskje cayennepepper
- 6. 3/4 kopp tomatjuice
- 7. 1/4 kopp pluss 2 spiseskjeer vodka
- 8. 2 spiseskjeer sitronsaft
- 9. 2 teskjeer sterk saus
- 10. 2 teskjeer Worcestershire-saus
- 11. 225 gram (2 staver) usaltet smør, myknet
- 12. 1 1/4 kopper sukker
- 13. 1 spiseskje horseradsås
- 14. 2 egg
- 15. 1 eggeplomme
- 16. Cayennepepper-smørkrem, oppskrift følger
- 17. Strøssel eller andre favorittdekorasjoner, til pynt
- 18. 3 2/3 kopper melis
- 19. 225 gram (2 staver) usaltet smør, myknet
- 20. 1 teskje sellerisalt
- 21. 2 spiseskjeer pluss 2 teskjeer melk
- 22. 2 teskjeer sitronsaft
- 23. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 24. 1 teskje cayennepepper
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Kle en vanlig muffins- eller cupcakeform med 12 muffinsformer. Sikt melet, bakepulveret, saltet, 1/4 teskje svart pepper og cayennepepperet i en middels stor bolle. Sett bollen til side. I en liten bolle, bland tomatjuice, 1/4 kopp vodka, sitronsaft, hot sauce og Worcestershire-saus. Sett bollen til side. I bollen til en elektrisk mikser med flatpisker, krem smøret sammen med sukkeret og horseradsjasausen i ca. 5 minutter. Skrap ned sidene av bollen, og tilsett ett egg om gangen, og skrap ned sidene etter hver tilsetting. Sett mikseren på laveste hastighet og tilsett melet og tomatjuicen vekselvis, begynn og avslutt med melet. Bland til det akkurat er kombinert. Skrap ned sidene og bland i 30 sekunder. Fyll muffinsformene tre fjerdedeler fulle med røre, og stek til gjennomstekt, ca. 15–18 minutter. I en liten bolle, bland de resterende 2 spiseskjeene vodka og 1/4 teskje svart pepper. Bruk en pensel til å påføre vodka-røren på de varme muffinsene. La muffinsene avkjøle helt, ca. 30 minutter. Ha Cayenne Pepper Smørkrem i en sprøytepose og kutt av 1/2 tomme av tuppen. Pynt muffinsene når de er helt avkjølt. Topp med dine favorittstrøssel eller dekorasjon.
- 22. Sikt melis inn i en middels stor bolle. I bollen til en elektrisk mikser med flatpisker, krem smøret og sellerisaltet sammen i ca. 1 minutt. Tilsett deretter melis og melk vekselvis, og miks til det er godt blandet. Skrap ned sidene av bollen. Tilsett sitronsaft, vanilje og cayennepepper. Bland til det er godt kombinert. Deretter pisker du røren på høy hastighet til den er lys og luftig, i 5–6 minutter. Gir ca. 2 kopper.