Kandisert appelsinskall

Kandisert appelsinskall

Lær hvordan du lager kandisert appelsinskall med vår enkle oppskrift. Perfekt som søtt tilbehør eller gave. Enkel å lage og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 10
dessert

Ingredienser

  • 1/4 kopp vann
  • 1/2 kopp granulert sukker
  • 1/2 navelappelsin, skallet fjernet med en grønnsaksskreller og skåret i 1/2 tommer lange strimler
  • 3 spiseskjeer superfint sukker

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten kjele over middels varme kok opp vann og sukker. Tilsett sitrusskall og la det småkoke, rør av og til, i 10 minutter. Sil skallet gjennom en fin sil over en liten bolle, og vend det i sukkeret for å dekke det godt med superfint sukker.