
Smørkakestykker
Lær hvordan du lager perfekte butter tart squares med denne enkle oppskriften. Søte, smøraktige kaker som passer til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1/2 kopp smør
- 2 spiseskjeer melis
- 1 1/4 kopper hvetemel
- 1 1/2 kopper pakket brunt sukker
- 1/4 kopp smør, smeltet
- 2 egg, pisket
- 1 spiseskje hvit eddik
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 kopp rosiner
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2For å lage bunnen: I en liten bolle, pisk sammen ½ kopp smør eller margarin og melis. Bland inn melet. Trykk ut blandingen i en 23x23 cm stor ildfast form. Stek i forvarmet ovn i 5 minutter.
- 3For å lage fyllet: I en stor bolle, bland brunt sukker, smeltet smør eller margarin, piskede egg, eddik, vanilje og rosiner. Hell over bunnen og stek i forvarmet ovn i 35 til 40 minutter, til det er fast.