Marinert London Broil

Marinert London Broil

Lær hvordan du lager en deilig marinated london broil. Perfekt for en smakfull hovedrett, enkel å lage og full av smak. Oppskriften gir deg tips og triks for et vellykket måltid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/3 kopp finhakket sjalottløk
  • 3 spiseskjeer soyasaus
  • 1/2 kopp olivenolje
  • 3 spiseskjeer fersk timian
  • En stor dash hot sauce
  • 3 spiseskjeer ferskpresset sitronsaft
  • 680 gram flank steak
  • Kresse, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sjalottløk, soyasaus, olivenolje, timian, sterk saus og sitronsaft i en ikke-reaktiv grillpanne. Skjær riller i biffen, legg den i pannen og vend den i marinaden. Mariner i minst 2 timer ved romtemperatur eller opptil 24 timer i kjøleskapet. Hvis den skal marineres i kjøleskapet, vend biffen i marinaden av og til. Sil av marinaden og hell den over i en kjele. Sett biffen under grillen med én tomme avstand til varmen i 3 til 4 minutter på hver side for rå, 4 til 5 minutter på hver side for medium. La grilldøren stå litt på gløtt, slik at varmen holder seg og luft sirkulerer. I mellomtiden koker du opp marinaden. Ta den av varmen. Skjær kjøttet i tynne, diagonale skiver på tvers av fibrene. Legg skivene på et varmt fat. Hell saften fra utkjæringen og marinaden over kjøttet. Pynt med kress.