Jack's Peach BBQ Beans

Jack's Peach BBQ Beans

oppskrift på jack's peach bbq beans – en søt og krydret rett perfekt for sommer og høst. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 8 skiver bacon, kuttet i 2,5 cm biter
  • 1 rød paprika, renset og hakket
  • 1 stor gul løk, hakket
  • 1 (10-kann, ca. 2,7 kg) stekte bønner (anbefalt: Bush's)
  • 3 kopper hermetisk ferskenpai-fyll
  • 1/2 kopp barbecue-saus
  • 2 spiseskjeer Jack's Old South BBQ Rub, oppskrift følger
  • 1/4 kopp brunt sukker
  • 1/4 kopp søt paprika
  • 1/4 kopp kosher-salt
  • 3 spiseskjeer svart pepper
  • 2 teskjeer hvitløkspulver
  • 2 teskjeer løkpulver
  • 1 teskje cayennepepper
  • 1 teskje tørket basilikum

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius.
  2. 2Varm opp en stor stekepanne på middels varme. Tilsett baconet og kok, rør om, til det er noe sprøtt og fettet har blitt utløst. Bruk en hullsleiv og overfør baconet til en tallerken med tørkepapir for å renne av, og la fettet bli igjen i pannen.
  3. 3Tilsett pepper og løk i pannen og kok, rør om, til det er mykt, ca. 6 minutter. Overfør blandingen til en stor bakeplate.
  4. 4Tilsett bacon, bønner, pai-fyll, BBQ-saus og krydder i pannen. Bland godt og stek, uten lokk, til det er varmt og bobler, ca. 1 time.
  5. 5Bland alle ingrediensene godt sammen.