Kirsebærjubileum andelår confit

Kirsebærjubileum andelår confit

oppskrift på cherries jubilee med confit av and. enkel å lage, perfekt for spesielle anledninger. oppdag smakfulle detaljer i denne franske desserten.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1/4 kopp finhakket løk
  • 4 spiseskjeer olivenolje, delt
  • 1/2 kopp macererte kirsebær
  • Kosher-salt
  • Nykvernet svart pepper
  • 1 1/4 pund røkt and
  • 10 wonton-skåler

Fremgangsmåte

  1. 1Sauter løk i 2 spiseskjeer olivenolje til den er karamellisert. Sett løken i kjøleskapet til den er avkjølt.
  2. 2Sil de macererte kirsebærene og spar væsken. Bland 2 unser kirsebærvæske, resten av olivenoljen, salt og pepper. Bland inn den røkte andebrystet og den karamelliserte løken. Fyll hver wonton-kopp med andeblandingen. Pynt med hele kirsebær.