
Kirsebærjubileum andelår confit
oppskrift på cherries jubilee med confit av and. enkel å lage, perfekt for spesielle anledninger. oppdag smakfulle detaljer i denne franske desserten.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1/4 kopp finhakket løk
- 4 spiseskjeer olivenolje, delt
- 1/2 kopp macererte kirsebær
- Kosher-salt
- Nykvernet svart pepper
- 1 1/4 pund røkt and
- 10 wonton-skåler
Fremgangsmåte
- 1Sauter løk i 2 spiseskjeer olivenolje til den er karamellisert. Sett løken i kjøleskapet til den er avkjølt.
- 2Sil de macererte kirsebærene og spar væsken. Bland 2 unser kirsebærvæske, resten av olivenoljen, salt og pepper. Bland inn den røkte andebrystet og den karamelliserte løken. Fyll hver wonton-kopp med andeblandingen. Pynt med hele kirsebær.