
Bacon- og eggepai
Lær hvordan du lager en deilig bacon and eggs pie. Perfekt til frokost eller lunsj, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
frokost
Ingredienser
- 1. 1. 1 kan (7,5 oz.) kjøleskapskaldt smørmelk-bakst
- 2. 2 ss smør eller margarin
- 3. 6 egg, lett pisket
- 4. 1/3 kopp melk
- 5. 1/4 ts salt og pepper hver
- 6. 3 oz kremost, i terninger
- 7. 6 skiver OSCAR MAYER bacon, sprøtt stekt og smuldret
Fremgangsmåte
- 11. DEL opp kjeksene. Fordel dem på bunnen og oppsiden av en 23 cm paiform; trykk dem sammen for å danne en bunn. Stek som anvist på pakken.
- 22. SMELT smør i en middels stor stekepanne på lav varme. Pisk egg, melk og krydder med en visp til det er godt blandet; hell det i pannen. Kok til eggene begynner å stivne, og rør av og til. Tilsett kremost; kok til kremosten er smeltet og eggene er stivnet, og rør av og til.
- 33. Skje fyllet i bunnen; strø over bacon.