Hello Fresh Mobile Banner
Bacon- og eggepai

Bacon- og eggepai

Lær hvordan du lager en deilig bacon and eggs pie. Perfekt til frokost eller lunsj, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
frokost

Ingredienser

  • 1. 1. 1 kan (7,5 oz.) kjøleskapskaldt smørmelk-bakst
  • 2. 2 ss smør eller margarin
  • 3. 6 egg, lett pisket
  • 4. 1/3 kopp melk
  • 5. 1/4 ts salt og pepper hver
  • 6. 3 oz kremost, i terninger
  • 7. 6 skiver OSCAR MAYER bacon, sprøtt stekt og smuldret

Fremgangsmåte

  1. 11. DEL opp kjeksene. Fordel dem på bunnen og oppsiden av en 23 cm paiform; trykk dem sammen for å danne en bunn. Stek som anvist på pakken.
  2. 22. SMELT smør i en middels stor stekepanne på lav varme. Pisk egg, melk og krydder med en visp til det er godt blandet; hell det i pannen. Kok til eggene begynner å stivne, og rør av og til. Tilsett kremost; kok til kremosten er smeltet og eggene er stivnet, og rør av og til.
  3. 33. Skje fyllet i bunnen; strø over bacon.