Tightend Tip (Sangria Soy Tri-Tip)
Lær hvordan du lager en deilig sangria soy tri-tip med vår enkle oppskrift. Perfekt for sommerfest eller hverdagsmiddag. Enkelt, smakfullt og raskt å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 kvart sangriavin
- 1 1/4 kvart soyasaus
- 1 unse hakket chilipepper
- 1 stor hvit løk, hakket
- 1 hode hvitløk, skrelt og hakket
- 2 spiseskjeer revet fersk ingefær
- 8,2 kilo tri-tip storfekjøtt
Fremgangsmåte
- 1I en 5-gallon bøtte med lokk, tilsett vinen, soyasausen, chilipepperen, løk, hvitløk og ingefær; bland godt. Legg storfekjøttet i marinaden, dekk til, og la det stå over natten i en iskasse med litt is (du vil at kjøttet skal absorbere marinaden).
- 2Neste dag tar du storfekjøttet ut av marinaden.
- 3Varm opp grillen til middels varme, og sørg for at kullene har en lett grå aske.
- 4Legg storfekjøttet på grillen og la det trekke sakte i omtrent 40 minutter for medium-rare. Ta storfekjøttet av grillen og legg det på et skjærebrett, la det hvile i 10 minutter før du skjærer i det.