Tightend Tip (Sangria Soy Tri-Tip)

Tightend Tip (Sangria Soy Tri-Tip)

Lær hvordan du lager en deilig sangria soy tri-tip med vår enkle oppskrift. Perfekt for sommerfest eller hverdagsmiddag. Enkelt, smakfullt og raskt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 kvart sangriavin
  • 1 1/4 kvart soyasaus
  • 1 unse hakket chilipepper
  • 1 stor hvit løk, hakket
  • 1 hode hvitløk, skrelt og hakket
  • 2 spiseskjeer revet fersk ingefær
  • 8,2 kilo tri-tip storfekjøtt

Fremgangsmåte

  1. 1I en 5-gallon bøtte med lokk, tilsett vinen, soyasausen, chilipepperen, løk, hvitløk og ingefær; bland godt. Legg storfekjøttet i marinaden, dekk til, og la det stå over natten i en iskasse med litt is (du vil at kjøttet skal absorbere marinaden).
  2. 2Neste dag tar du storfekjøttet ut av marinaden.
  3. 3Varm opp grillen til middels varme, og sørg for at kullene har en lett grå aske.
  4. 4Legg storfekjøttet på grillen og la det trekke sakte i omtrent 40 minutter for medium-rare. Ta storfekjøttet av grillen og legg det på et skjærebrett, la det hvile i 10 minutter før du skjærer i det.