Pommes Frites
Lær hvordan du lager perfekte pommes frites med denne enkle oppskriften. Sprø, gyldne og deilige pommes frites til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 mellomstore Kennebeck-poteter, skrellet
- Vegetabilsk olje, til dypsteking
- Salt, etter smak
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en frityrgryte til 300 grader Fahrenheit. Bruk en mandolin til å skjære potetene i skosålestrimler. Legg potetene i frityrgryten. Friter til de er akkurat gjennomkokte. Bruk en hullsleiv til å ta potetene opp av oljen og legg dem på kjøkkenpapir. Øk varmen i frityrgryten til 400 grader Fahrenheit. Legg potetene tilbake i oljen og kok til de er gyldne og sprø. Ta dem opp og la dem renne av på nytt. Krydre med salt etter smak.
- 2Vinanbefaling: Rabbit Ridge. California Zinfandel, Barrel Cuvee, 1997