Hello Fresh Mobile Banner
Jordbærhage som dras fra hverandre

Jordbærhage som dras fra hverandre

Lær hvordan du lager en deilig jordbærpatch pull-apart. En perfekt dessert for sommeren, enkel å lage og alltid populær blant gjester.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 24 go-to sjokoladekopperkaker
  • 4 kopper sjokoladekrem (American smørkrem)
  • 1 kopp finhakkede sjokoladekjeks (ca. 225 gram)
  • 9 små ferske jordbær med stilker
  • 7 ferdigkjøpte eller hjemmelagde fondant-kandykjærligheter
  • 8 unser grønn fondant
  • Fondant-figurer til pynt
  • Dekorativ Kokie-kant:
  • 1 pund gul fondant (du vil ha noe til overs)
  • 1 kopp klar sandkornssukker
  • 1 kopp gult sandkornssukker

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: Mini offset-spatel; Kartong til eggepakker; Tannpirkere; Blyanter
  2. 2Frost cupcakesene med smørkrem ved bruk av en mini offset-spatel.
  3. 3Strø halvparten av de knuste waferskjeksene på et fat eller serveringsbrett stort nok til å romme de 24 cupcakesene. Arranger cupcakesene i fire rader med seks i hver. Strø mer "jord" over cupcakesene og rundt kantene av fatet.
  4. 4Plasser jordbærene tilfeldig på cupcakesene. Plasser godteriblomster tilfeldig.
  5. 5Stikk hull i en kartong til eggepakker. Klyp av små biter av grønn fondant, på størrelse med en ert eller mindre, og trill dem på arbeidsflaten til å ligne gressblad, med den ene enden tykk og den andre tynn og spiss. Press 2 til 5 blader sammen og fest dem på enden av en tannpirker. La dem tørke oppreist i eggepakken. Trill resten av den grønne fondanten mellom hendene for å lage 10 tynne, 2-3 tommer lange, sikk-sakk-lignende vinstokker. Pakk dem rundt blyanter og sett til tørk. Plasser dem under jordbærene og tilfeldig i plukket.
  6. 6Topp en cupcake med en av dine favorittfondant-figurer, som en smørfly, larve eller marihøne.