Jordbærhage som dras fra hverandre
Lær hvordan du lager en deilig jordbærpatch pull-apart. En perfekt dessert for sommeren, enkel å lage og alltid populær blant gjester.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 24 go-to sjokoladekopperkaker
- 4 kopper sjokoladekrem (American smørkrem)
- 1 kopp finhakkede sjokoladekjeks (ca. 225 gram)
- 9 små ferske jordbær med stilker
- 7 ferdigkjøpte eller hjemmelagde fondant-kandykjærligheter
- 8 unser grønn fondant
- Fondant-figurer til pynt
- Dekorativ Kokie-kant:
- 1 pund gul fondant (du vil ha noe til overs)
- 1 kopp klar sandkornssukker
- 1 kopp gult sandkornssukker
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: Mini offset-spatel; Kartong til eggepakker; Tannpirkere; Blyanter
- 2Frost cupcakesene med smørkrem ved bruk av en mini offset-spatel.
- 3Strø halvparten av de knuste waferskjeksene på et fat eller serveringsbrett stort nok til å romme de 24 cupcakesene. Arranger cupcakesene i fire rader med seks i hver. Strø mer "jord" over cupcakesene og rundt kantene av fatet.
- 4Plasser jordbærene tilfeldig på cupcakesene. Plasser godteriblomster tilfeldig.
- 5Stikk hull i en kartong til eggepakker. Klyp av små biter av grønn fondant, på størrelse med en ert eller mindre, og trill dem på arbeidsflaten til å ligne gressblad, med den ene enden tykk og den andre tynn og spiss. Press 2 til 5 blader sammen og fest dem på enden av en tannpirker. La dem tørke oppreist i eggepakken. Trill resten av den grønne fondanten mellom hendene for å lage 10 tynne, 2-3 tommer lange, sikk-sakk-lignende vinstokker. Pakk dem rundt blyanter og sett til tørk. Plasser dem under jordbærene og tilfeldig i plukket.
- 6Topp en cupcake med en av dine favorittfondant-figurer, som en smørfly, larve eller marihøne.