Plommesaus

Plommesaus

lær hvordan du lager en deilig plum sauce hjemme. perfekt til kjøtt, ris eller som dip. enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp hermetisk most ananas, avrent
  • 1/4 kopp ananasjuice
  • 1/3 kopp moste, utkjerne Chinese saltede plommer
  • 1/4 kopp brunt sukker, lett pakket
  • 3 spiseskjeer eplesidereddik
  • 3 spiseskjeer aprikosmarmelade
  • 1 teskje finhakket hvitløk
  • 1 teskje knuste røde chilipepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en blender eller foodprocessor, bland ananas, juice, saltede plommer, brunt sukker, eddik, syltetøy og hvitløk, og kjør til det er jevnt. Overfør blandingen til en liten kjele, og tilsett de knuste røde chilipepperne. Kok opp blandingen, skru ned varmen, og la den småkoke i 5 minutter under omrøring hele tiden. Ta av varmen og bruk som dippesaus til eggruller.