Downhome Barbecue Beef Short Ribs

Downhome Barbecue Beef Short Ribs

Lær hvordan du lager deilige downhome barbecue beef short ribs med denne enkle oppskriften. Perfekt for grilling og helgekos. Enkel å følge steg for steg!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 270 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 8 pund storfe short ribs, kuttet på tvers av benet
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 laurbærblad
  • 1 kopp brunt sennep
  • 1/2 kopp rødvinseddik
  • 1/3 kopp brunt sukker
  • 2 spiseskjeer tomatpuré
  • 1 teskje cayennepepper
  • 3 spiseskjeer smør, smeltet
  • 1 spiseskje melasse
  • 3 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 1 spiseskje granulatløk
  • 1 spiseskje granulat hvitløk
  • Salt og pepper, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Fyll en stor gryte med vann og kok opp. Tilsett ribbeina, hvitløksfedd og laurbærblad. Forkok ribbeina, dekket, i 45 minutter til 1 time, til de er møre nok til å løsne med gaffel.
  2. 2I en middels stor kjele, bland alle ingrediensene. Hell 1 kopp av ribbevannet i blandingen. Kok opp over middels varme, rør av og til, i omtrent 15 minutter til sausen har tyknet og er gjennomvarm. Legg ribbeina i gryten, vend dem med tang slik at de blir godt dekket av sausen. Krydre med salt og pepper.
  3. 3Overfør ribbeina til en varm utendørsgrill, med kjøttsiden ned først, og stek i 8 til 10 minutter på hver side, pass på at de ikke brenner seg. Server med resten av sausen ved siden av.