Piratskip med svinenakke

Piratskip med svinenakke

oppskrift på pirate ship pork loin, en smakfull og enkel rett som passer til helgen eller spesielle anledninger. lær hvordan du lager en saftig svinefilet med spennende krydder.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (ca. 900–1350 gram) svinefilet
  • 340 gram Creole hvitløksmarinade (anbefalt: Cajun Injector Hvitløk Creole Smør)
  • 1/2 kopp Barbecue Rub, oppskrift følger
  • 340 gram eplejuice
  • 1 kopp ferdiglaget barbecue-saus
  • 1 teskje sukker
  • 1 teskje brunt sukker
  • 1 teskje paprika
  • 1 teskje hvitløkspulver
  • 1/2 teskje spisskummenpulver
  • 1/2 teskje kosher-salt
  • Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: marinadeinjeksjonssprøyte
  2. 2Forvarm en utendørs grill til middels varme.
  3. 3Bruk marinadeinjeksjonssprøyten til å injisere Creole-hvitløk i svinen. Masser barbecue-rub over hele svinen.
  4. 4Hell eplejuice i en sprayflaske.
  5. 5Grill til sjeldent i midten, omtrent 30 minutter, og spray med eplejuice hver 10. minutt for å holde det fuktig. Skjær langs med lengden for å lage en åpning i kjøttet, vær forsiktig så du ikke skjærer helt gjennom svinen. Hell barbecue-saus i hulrommet og grill til svinen er gjennomstekt, omtrent 30 minutter til. Skjær i tynne skiver til smørbrød eller i tykke skiver for å lage et måltid.
  6. 6Bland alle ingrediensene i en liten bolle.