
Sørvestlig eggestekning
oppskrift på southwestern egg bake, perfekt for en mettende og smakfull frokost. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1 (225 gram) boks milde grønne chili, drenert og uten stilker
- 450 gram Monterey Jack-ost, grovt revet
- 12 store egg, lett pisket
- 2 kopper rømme
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- Salsa, ekstra rømme og guacamole til servering, valgfritt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 2Kutt chiliene i to på langs og fjern frøene. Legg dem i ett lag i bunnen av en smurt, 33 x 23 cm stor ildfast form. Dekk med osten. Visp eggene med rømme i en stor bolle til det er godt blandet. Krydre med salt og pepper. Hell eggene over osten, jevn ut toppen, og stek midt i ovnen til den er gyllen, ca. 45 minutter. Server med salsa, rømme og guacamole på siden, hvis ønskelig.
- 3Mos grovt 1 skrelt, kjernet, moden avokado, helst Hass. Tilsett litt fersk limesaft, hakkede korianderblader, hakkede cherrytomater, 1 liten finhakket hvitløksfedd, 1/2 serranoskive eller jalapeño, finhakket, og kosher-salt etter smak.