
Ciabatta biffsmørbrød
Lær hvordan du lager en deilig ciabatta steak sandwich med saftig kjøtt og sprø brød. Perfekt for en rask lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 (900 gram) London broil
- 1 spiseskje olivenolje
- 1 spiseskje kjøttkrydder (anbefalt: Montreal Steak Seasoning)
- 2 spiseskjeer pesto
- 1/4 kopp majones
- 4 ciabattabrød, delt i to på langs
- 3 plommetomater, skivet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grill til middels varme.
- 2Pensle London broil med olivenolje og krydre med biffkrydder. Legg den på grillen. Grill i 3 til 5 minutter på hver side, avhengig av tykkelse og preferanse. Når den er ferdig, la den hvile i 5 minutter, og skjær deretter i skiver på skrå.
- 3I en liten bolle, bland pesto og majones.
- 4Smør majonesblandingen på den nederste halvdelen av hver ciabatta. Legg på tomatskiver og kjøtt. Dekk med den øverste halvdelen og server.