Ciabatta biffsmørbrød

Ciabatta biffsmørbrød

Lær hvordan du lager en deilig ciabatta steak sandwich med saftig kjøtt og sprø brød. Perfekt for en rask lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (900 gram) London broil
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 1 spiseskje kjøttkrydder (anbefalt: Montreal Steak Seasoning)
  • 2 spiseskjeer pesto
  • 1/4 kopp majones
  • 4 ciabattabrød, delt i to på langs
  • 3 plommetomater, skivet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grill til middels varme.
  2. 2Pensle London broil med olivenolje og krydre med biffkrydder. Legg den på grillen. Grill i 3 til 5 minutter på hver side, avhengig av tykkelse og preferanse. Når den er ferdig, la den hvile i 5 minutter, og skjær deretter i skiver på skrå.
  3. 3I en liten bolle, bland pesto og majones.
  4. 4Smør majonesblandingen på den nederste halvdelen av hver ciabatta. Legg på tomatskiver og kjøtt. Dekk med den øverste halvdelen og server.