Oregano-tilsatt Oaxaca-ost
Lær hvordan du lager oregano smaksatt oaxaca ost hjemme. En smakfull og enkel oppskrift som passer til flere retter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp olivenolje
- 1 spiseskje tørket, smuldret meksikansk oregano
- 1 teskje chipotle-pulver
- 5 fedd hvitløk
- En rund disk på 10 unser Oaxaca-ost
- 2 bolillo-brød, skåret i skiver
Fremgangsmåte
- 1I en liten blandebolle, visp sammen olivenolje, oregano, chipotlepulver og hvitløk til det er godt blandet.
- 2I mellomtiden, lag et hull omtrent 2,5 cm dypt i midten av osten for å danne en bolle. Plasser osten i en glassbolle og hell olivenoljeblandingen inni hulrommet og over hele osten, inkludert sidene. La stå i 1 time ved romtemperatur. Server sammen med skivede bolillobrød.