Gin og tranebærsaus
Lær hvordan du lager en deilig gin and cranberry sauce. Perfekt til julemat eller festlige anledninger. En enkel oppskrift for smakfulle resultater.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer tranebærsaus (uten hele bær)
- 2 unse gin
- 1/2 unse fersk limejuice
- 2 dråper bitters, for eksempel Peychaud's
- En kvist fersk rosmarin
Fremgangsmåte
- 1Ta noe av den resterende tranebærsausen – unngå hele bær – og tilsett 2 spiseskjeer i en shaker sammen med gin, limesaft og bitters. Ha i is, rist kraftig i minst 30 til 45 sekunder, og sil gjennom en sil ned i et avkjølt coupeglass. Klem en kvist med rosmarin mellom håndflatene for å frigjøre aroma og julestemning, og legg den forsiktig oppå cocktailen. Skål for vellykkede rester.



