Enkelt og deilig bakte fylte epler
oppskrift på en enkel og deilig ovnsbakt fylt eple, perfekt for høst. lett å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 4 McIntosh- epler
- 1/2 sitron
- 4 spiseskjeer smør, myknet
- 3/4 kopp fullkornsmüsli med tørket frukt (anbefalt: Mueslix)
- 2 spiseskjeer mørk brunt sukker
- 1/4 kopp hakkede valnøtter
- 1 pint vaniljeis
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Varm ovnen til 220 grader Celsius.
- 3Kutt av toppen på eplene og skrap ut midten og frøene. Gni kantene på de oppkuttede eplene med sitron. I en middels stor bolle, bland smør, frokostblanding, sukker og valnøtter. Fyll eplene med cerealblandingen. Sett eplene oppreist i muffinsformer og stek til de er møre og boblende, ca. 20 minutter. Overfør til serveringsfat, topp med iskrem og server varm.