Enkelt og deilig bakte fylte epler

Enkelt og deilig bakte fylte epler

oppskrift på en enkel og deilig ovnsbakt fylt eple, perfekt for høst. lett å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 4 McIntosh- epler
  • 1/2 sitron
  • 4 spiseskjeer smør, myknet
  • 3/4 kopp fullkornsmüsli med tørket frukt (anbefalt: Mueslix)
  • 2 spiseskjeer mørk brunt sukker
  • 1/4 kopp hakkede valnøtter
  • 1 pint vaniljeis

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Varm ovnen til 220 grader Celsius.
  3. 3Kutt av toppen på eplene og skrap ut midten og frøene. Gni kantene på de oppkuttede eplene med sitron. I en middels stor bolle, bland smør, frokostblanding, sukker og valnøtter. Fyll eplene med cerealblandingen. Sett eplene oppreist i muffinsformer og stek til de er møre og boblende, ca. 20 minutter. Overfør til serveringsfat, topp med iskrem og server varm.